Om Regionakademien 2017-06-07T21:21:04+00:00

Om Regionakademien

Vår vision är:

”Alla svenska regioner stärker sin kapacitet och får ut maximal effekt av de utvecklingsinsatser som görs av aktörerna i regionen”

Vi som driver Regionakademien är Sten-Anders Gustafsson, Peter Hedman och Lena Hedman Rahm.

Bli bäst på regional utveckling

Lär dig det regionala utvecklingssystemet, organisationerna, besluts-processerna, strategierna och utvecklingsprogrammen.
Beställ boken här »

om regionakademien: Sten-Anders Gustafsson

Sten-Anders Gustafsson | Näringsliv och företagande

Sten-Anders Gustafsson har mångårig och bred erfarenhet av näringsliv och företagande. Under sitt arbetsliv har han haft ledande befattningar inom industri och tjänsteföretag. De sista femton åren som Vd för Almi Företagspartner i Norr – och Västerbotten.

Om Regionakademien: Peter Hedman

Peter Hedman | Regionalt utveckling, projektledning

Peter Hedman har mångårig och bred erfarenhet av regionalt utvecklingsarbete. Under sitt arbetsliv har han haft ledande befattningar inom regionförbund, landsting och akademinära innovationsstödssystem. Peter har just nu uppdraget som projektledare för ett av Sveriges största cleantechsatsningar, North Sweden Cleantech.

Om Regionakademien: Lena Hedman Rahm

Lena Hedman Rahm | Scrum-master, projektledning

Lena Hedman Rahm har lång erfarenhet av test och kvalitetsarbete inom IT-branchen. Har de senaste åren arbetat med agil utveckling som förvaltningsledare och projektledare. Är certifierad scrum-master och har dessutom utbildning i traditionell projektledning och LFA-metoden.